Reactie plaatsen

Reacties

Lazar
19 dagen geleden

Goedemorgen Igor,

Het was een prachtig concert en zeker leuk met onze achternamen:)

Ik was daar met mijn vriendje en hij zei dat hij een knuffel aan jou wilde geven tijdens de laatste twee nummers (voor de Nederlandse nummer) die heel emotioneel voor jou blijken te zijn.

Ik wens je heel veel succes met de rest van de tour!

Met vriendelijke groetjes,
Lazar

Gilberte de Groot
2 maanden geleden

Wat een prachtige diepe mannelijke stem. Met ongelooflijk gemak werden verschillende liederen gezongen. Het raakte me diep van binnen. Vooral de Russische en Oekraïense liederen. SCHITTEEREND gebracht.

Ariane Röell
2 maanden geleden

Mijn man en ik genoten in Deventer van je mooie diepe stem. Ook de keuze van het repertoire sprak ons aan. Alleen hadden wij behoefte aan iets meer achtergrond informatie bij de Russische en Oekraïense liederen.

Francien
2 maanden geleden

Beste Igor, wat heb je mooi gezongen. Ik ben met een vriendin in Harderwijk wezen luisteren. Zij zingt zelf ook en zij vond het een bijzonder goed concert! Mijn complimenten ook voor de Amsterdamse Grachten, je zingt als een echte Amsterdammer

Marion Baars
2 maanden geleden

Voor het eerst vorig jaar naar concert van Igor in Zwolle en in april dit jaar in de Catharina Kapel in Harderwijk. Beiden heel bijzonder en mooi! Een aanrader.

Jeannette
4 maanden geleden

Wat een bijzondere middag in Eefde, Igor en Mark namen ons mee op een hoogwaardige muzikale reis. Deze mannen zijn weergaloos op elkaar afgestemd. Waarom vind ik op deze site geen voorproefje van het sublieme stemgeluid en het prachtige pianospel? Mensen in Oosterbeek, Deventer en Baarn mis het niet! Dit is een genot voor het oor en het hart.

Sint-AnnaKapel
5 maanden geleden

Het was een prachtig concert. De bezoekers waren ook aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van zanger en pianist. Je verdient een groter publiek, dat gaat, stapje voor stapje best lukken denk ik.

Henk Jansen
5 maanden geleden

Ik heb genoten van uitvoering in kampen. Wat een mooie diepe stem techniek en expressie.
Mijn eerste kennismaking met Rusische zang was toen ik als jongen van tien (half eeuw geleden) bij mijn opa en oma in Hoogeveen logeerde en ze me meenamen naar een uitvoering van het Don Kozakken koor . Dat heeft indruk gemaakt die altijd bij is gebleven en me vandaag weer even naar toen. Mooi dat Igor aan eind ook de Amsterdamse grachten op een mooie eigen stijl tot leven riep. Stilletjes zong ik even mee. Veel succes met volgende concerten

Annita
5 maanden geleden

Onze eerste ervaring met een dergelijk concert. Het was prachtig! Bedankt!

Wendy Lancée
5 maanden geleden

Wij hebben vandaag genoten van een prachtig concert in Kampen. Igor heeft een prachtige warme stem en zingt een afwisselend repertoire. Echt een aanrader!